logo | RehabLine - Χρονόπουλος-Γουγής-Προσθετικά, Ορθοτικά και Τεχνητά Μέλη, Κηδεμόνες, Κοσμητική σιλικόνης, Αμαξίδια και τροχήλατα βοηθήματα στήριξης, ορθοπεδικά, Κύπρος

Καλή Χρονιά!

Όλοι εμείς στην Rehabline υποδεχόμαστε το  νέο χρόνο με ενθουσιασμό, πολλά σχέδια και αισιοδοξία. Ξεκουραστήκαμε, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και είμαστε έτοιμοι για άλλη μια χρονιά δουλειάς, προκλήσεων, νέων εμπειριών, με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης.

Το Blog της Rehabline.gr κλείνει έναν χρόνο δημοσιεύσεων σε λίγες μέρες. Τους τελευταίους 12 μήνες, γνωρίσαμε μαζί πολλούς δυνατούς, ακαταμάχητους άνδρες και γυναίκες απ’όλον τον κόσμο, που ζουν με ένα ή περισσότερα τεχνητά μέλη και δεν το βάζουν κάτω. Μάθαμε από αυτούς, πήραμε μαθήματα κουράγιου, επιμονής, φαντασίας και δημιουργικότητας. Σας μεταφέραμε τις ιστορίες τους που μας εμπνέουν.Τους νιώσαμε λιγάκι δικούς μας ανθρώπους, κι αρχίσαμε να ακολουθούμε την πορεία τους, όσο μας το επιτρέπουν μέσα από τα social media και την δημόσια παρουσία τους.

Στο πνεύμα των γιορτών λοιπόν, τους αναζητήσαμε για να δούμε πώς περνούν αυτές τις μέρες και να σας θυμίσουμε τις ιστορίες τους…

Η Paola Antonini στέλνει τις ευχές της αγκαλιά με τα σκυλάκια της.

 

Η Rebekah Marine δεν στόλισε, γιατί περιμένει να γεννήσει και πρόκειται να μετακομίσει, αλλά έκανε τις βόλτες της στη Νέα Υόρκη.

 

Η Jessica Quinn παιδεύτηκε να τυλίξει τα πακέτα με ασυνήθιστο σχήμα κι αποφάσισε στο εξής να μην ξαναγοράσει κυλινδρικό δώρο. Ο σκύλος της δεν την βοήθησε.

 

Η ταξιδιώτισσα Devon Gallagher ντύθηκε στο πνεύμα των γιορτών. Εξακολουθεί να έχει πόδι-μαυροπίνακα.

 

Η γοργόνα Monique Murphy, στο νότιο ημισφαίριο, πέρασε τα Χριστούγεννα με λιακάδα και βουτιές.

 

O αθλητής Στέλιος Μαλακόπουλος πήγε για μπάσκετ. Ο δρόμος για το Τόκιο δεν προβλέπει ξεκούραση!

 

Ο νεαρός οδηγός της Formula3 Billy Monger παράφαγε και ο φακός τον τσάκωσε να παίρνει έναν υπνάκο, σημάδι ότι πέρασε τις ιδανικές οικογενειακές γιορτές μετά από την βράβευσή του, λίγες μέρες νωρίτερα, με το Hellen Rollason Award ως Αθλητική Προσωπικότητα της Χρονιάς.

 

Η χορεύτρια Adrianne Haslet έτρεξε τον πρώτο της Χριστουγεννιάτικο αγώνα, στόλισε το δέντρο της με τα μετάλλια συμμετοχής όσων αγώνων έτρεξε το 2018, κι ετοιμάζει να λανσάρει το ίδρυμα Adrianne Strong Foundation  τον Ιανουάριο.

 

Ο William Pike κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και σχεδιάζει το 2019.

 

Η Christa Couture μας θυμίζει πως οι γιορτές δεν είναι εύκολες για όλους. Συνιστά σε όσους δυσκολεύονται, να αναζητήσουν ηρεμία και άνεση μέχρι να περάσει κι αυτό.

Ευχόμαστε σε όλους να έχετε μια πολύ δυνατή, καλή νέα χρονιά.

Να φροντίζετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας και να έχετε γύρω σας πολλή αγάπη!

 

ΠΗΓΗ: Όλες οι φωτογραφίες είναι από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram